Posted on

Finansering til egen film

Bedøm denne film

Er du en af dem der har en drøm om at blive skuespiller, men bare ikke ved hvordan du skal komme igang?

Først og fremmest handler det jo om talent og uddannelse ligesom alle mulige andre karrierevalg gør. Men et langt stykke hen af vejen, handler det også om at gøre et indtryk på dem, der har muligheden for at hyrer dig eller få dig igang med din karriere som skuespiller, og hvordan gør man så indtryk på dem tænker du nok.

Det gør du ved at lave dine egne små kortfilm. Lav nogle film og hvis dine talenter. Du skal skille dig ud af mængden og ikke bare lave en lille, billig produceret kortfilm, nej lav en film der bruger effekter så den viser kvalitet, ambitioner men også at du er villig til at investere noget i din karriere og tage nogle chancer.

Nu tænker du nok igen, hvordan gør jeg så det? Vi har været ude og kigge lidt og vi ved godt det ikke er billigt. Du kan ikke gøre det hele selv og bliver nødt til at hyre nogle professionelle før eller siden til at hjælpe dig med produktionen af din film.

Derfor, anbefaler vi at du søger om et lån i en bank til at hjælpe med at finansiere din film. Desværre er det sådan i Danmark i dag, at man ikke bare kan låne penge i banken, det er faktisk ret svært at gøre. Derfor  har vi hjulpet lidt til og fundet nogle genveje til dig.

Vi tænker i banen af kviklån. Desværre kan kviklån være en ret dyr affære hvis man ikke er forsigtig og derfor har vi hjulpet dig lidt. Vi har fundet en side der hedder kviklaan.nu hvor du kan sammenligne lån og de skriver faktisk at de har kviklån i deres oversigt som tilbyder det helt ned til 0% rente.

Uanset hvad, hvis du vil skille dig ud fra mængden, gøre indtryk på dem hvor det tæller, så skal du bruge en stor sum penge til at lave en en film eller præsentation af dig selv og medmindre du kommer ud af en meget velhavende familie, så kræver det et lån og da banklån er meget svære at få, ser vi at nogle af de billige kviklån er den bedste vej til at komme igang.

Når du så har pengene, gælder det om at finde det rette team til at producere din film. Hvis du ikke selv behersker skrive evnen og fantasien til at skrive din egen film, så start med at find en der er dygtig til det. Forklar dem om hvad formålet er med din film så de ved hvilket budskab der skal ud.

Når du har et manuskript på plads du er tilfreds med, så find resten af teamet til at filme, lyd, special effects osv. Det er vigtigt at du lægger et budget for produktionen inden du hyrer nogen, da du på den måde nemmere kan fortælle dem hvad du kan tilbyde af penge.

Når teamet er på plads og økonomien er aftalt og godkendt, så er det bare om at få filmen i kassen og igang med at søge job.

Held og lykke med det.