Om Gode film

Velkommen til Gode-film.dk!

Her finder du et arkiv spækket til med anbefalelsesværdige film og brugerens egne anmeldelser.

Du finder ikke blot info om de populære filmtitler, men også trivia og fun-facts om skuespillere, producerer etc.

Hvorfor gode-film.dk?

Film spiller en stor rolle i mange menneskers helt almindelige liv. Når vi skal hygge om aftenen eller slappe af efter en lang dag, sker det ofte sammen med en god film, der slår tankerne væk fra det virkelige liv og forkæler os med et fantasifuldt frirum –fyldt med action, humor, krimi eller noget helt fjerde!

Gode-film.dk rummer alle kategorier og genrer, og har en uformel og usnobbet tilgang til filmen som en oplevelse snarere end et håndværksmæssigt, finkulturelt produkt. Vi anerkender naturligvis et mesterværk, men deler ikke film op som noget, man skal være uddannet i for at forstå.

Film er folkeeje og gode film er for alle.

Henvisning til andre projekter

Gode-film.dk er ikke vores eneste projekt.

Net-dels.dk

Mangler du udstyr til at afspille filmen, finder du det på net-deals.dk, hvor du også finder øvrige produkter inden for elektronik samt hvidevarer, livsstilsvarer og meget mere.

Besøg siden her.

Kviklaan.nu

Et af vores mest populære websites tilbyder en sammenligningsservice, hvormed forbrugeren kan finde de bedste kviklån eller forbrugslån.

Siden opstod, da vi erfarede, hvordan markedet mangler gennemskuelighed. Vi har derfor udviklet en filtreringsfunktion, hvormed brugeren finder det mest attraktive lån ved at sortere i parametre som rente, tilbagebetalingsperiode m.m.

Du kan finde mere information om kviklån her.

Du kan finde mere information om forbrugslån her.